ΓΑΜΟΙ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ

Αν το όνειρο σας είναι να κάνετε γάμο σε νησί και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια τέλεια οργανωμένη γαμήλια δεξίωση, στο Mandraki Village Boutique Hotel θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε. Ζήστε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας με φόντο τις Κουκουναριές στη Σκιάθο.

Με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση γάμων, το πολυτελές ξενοδοχείο Mandraki Village στη Σκιάθο σας εγγυάται μια υπέροχη τελετή και μια άψογη γαμήλια δεξίωση. Επωφεληθείτε από το μοναδικό μας πακέτο για έναν ανεπανάληπτο γάμο σε νησί που όλοι θα θυμούνται.

Η έμπειρη ομάδα διοργάνωσης γάμων θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, από την άδεια της τελετής και τον ανθοστολισμό, μέχρι τη γαμήλια δεξίωση και την πολυτελή διαμονή στο Mandraki Village στις καταπράσινες Κουκουναριές.

Όλη η οργάνωση του γάμου γίνεται με προσοχή στην λεπτομέρεια και σε συνεννόηση μαζί σας , ώστε να ικανοποιηθεί κάθε σας επιθυμία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μαγεία της στιγμής.

Ρομαντικος μηνας του μελιτος στη Σκιαθο

Το Mandraki Village είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σκιάθο  ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις και το καλύτερο μέρος για να περάσετε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος. Απολαύστε την απόλυτη γαλήνη και χαλάρωση στις πανέμορφες Κουκουναριές, ένα ειδυλλιακό καταφύγιο στο κατάφυτο νησί της Σκιάθου.

  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ
τμήμα ΓΑΜΩΝ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Greek Breakfast

Mandraki Village Boutique Hotel