ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Λίγα λεπτά από τις Κουκουναριές, την πιο όμορφη παραλία στη Σκιάθο, βρίσκεται το ξενοδοχείο Mandraki Village που αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη Σκιάθο, όπως εταιρικά πάρτι ή γαμήλιες δεξιώσεις.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες για να πραγματοποιήσετε μια εκδήλωση ή πάρτι, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί. Με πολλές παροχές στην καλύτερη τιμή, υποστηρίζουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη Σκιάθο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μοναδικες παροχες για εντυπωσιακες εκδηλωσεις

Διοργανώστε ένα μοναδικό πάρτι ή μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Mandraki Village, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Σκιάθο δίπλα στην ειδυλλιακή παραλία των Κουκουναριών. Με εμπειρία και συνέπεια σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες παροχές για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που θα αφήσει εποχή.

Εκτός από πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, στους χώρους που διαθέτει το πολυτελές ξενοδοχείο Mandraki Village στη Σκιάθο φιλοξενούνται, επίσης, εκθέσεις γνωστών Ελλήνων δημιουργών. Τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Philip Tsiaras εγκαινίασε την έκθεση του στο Mandraki Village,όπου και βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Σκιάθου για την συμβολή του στην ανάδειξη της ελληνικής τέχνης στο εξωτερικό.

  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ
τμήμα ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Greek Breakfast

Mandraki Village Boutique Hotel